Një qytet i pasur me përvoja unike, ndërtesa historike të ruajtura më së miri dhe histori të panumërta. Mënyra më e mirë për të zbuluar energjinë autentike dhe historinë e "Qytetit të gurtë" është të ecësh në rrugët e tij magjepsëse me kalldrëm. Si një vend i Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s, Gjirokastra ofron gjithmonë diçka të re për të zbuluar, kështu që mos e humbisni mundësinë për t’u njohur me historinë e së shkuarës dhe zbulimin e së nesërmes.

Evente

Christmas Lights Festival

Festivali i Dritave të Krishtlindjes do të jetë një event mbresëlënës që do të zhvillohet në sheshin “Çerçiz Topulli” në Gj...

Më shumë

Retro n’Sokak

Ky event tërheq në rrugët e njohura me kalldrëm të Gjirokastrës, të gjithë artdashësit dhe të pasionuarit pas të bukurës në nj...

Më shumë

Rreth e rrotull Gjirokastrës
Rrëfime

Bashkëpunëtorët tanë